Традиційний звіт перед громадою.

Сер 28, 2017

Минули свята. Фонд громади Херсона “Захист” на День незалежності Украни здійснив разом з херсонцями цілу низку добрих справ.

За традицією звітуємо перед громадою: Фонд мав безпосереднє відношення до резонансної культурної події – відбулася прем’єра пісні на музику члена правління Фонду, Заслуженого артиста України та Почесного громадянина нашого міста Александр Гоноболин (Alexandr Gonobolin) й на слова херсонця Олександра Сердюка, яка народилася саме до державного свята й отримала назву “Молюсь за тебе , Україна!”. Пісня стала ще й подарунком для маленької херсонської зірочки Лізи Волощенко- володарки Гран прі фестивалю “Чорноморські ігри”.

Послухати пісню можна тут – https://www.youtube.com/watch?v=Zg07bIi5apE&t=29s

Під час свят волонтери та активісти Фонду на пл.Свободи реалізовували благодійний календар на 2018 рік з однойменною з піснею назвою. Ця благодійна акція була продовженням збору коштів на придбання слухових апаратів для двох глухих десятирічних Дениски та Данилка. Сума благодійних пожертв від продажу календарів за ці дні склала 1282 гривні. Якщо ви хочете придбати такий патріотичний календар для свого офісу, або дому, це можна зробити прямо у Фонді за адресою м.Херсон, вул.Старообрядницька (Комсомольська),34 – тел. 26-36-01 та допомогти цим глухим діткам.

Ще однією доброю справою, яку ми здійснили разом з ТМ «Ансерглоб» (Ольга Загребельная (Olga Zagrebelna) ), була фінансова підтримка у сумі 42 тисячі гривень на проведення свята в Херсоні унікального проекту «Ігри героїв»: ми забезпечили проїзд та проживання у готелі хлопцям-учасникам АТО зі всієї України, які надали нам, людям з руками та ногами, приклад нездоланної віри в себе й приклад перемоги над викликом долі! Слава героям!

Багато чого ще попереду, тож поспішайте робити добрі справи разом з нами!

Наші останні новини