Історія успіху від ГО “Глобальний погляд”

Сер 29, 2017

Представляємо чергову історію успіху від організацій-субгрантерів Фонду «Захист» за проектом Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. У його рамках херсонська ГО «Глобальний погляд» втілила у життя власний проект «Квартал міських ідей».

Майбутнє мікрорайону Житлоселище: мультиплікація успіху через школярів

1 червня 2017 року, в Міжнародний день захисту дітей, відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків школярів мікрорайону Житлоселище «Щоб я змінив у своєму мікрорайоні «Житлоселище…». Конкурс був проведений як позаплановий захід у рамках проекту «Квартал міських ідей» і став черговим свідченням успішної реалізації нашого проекту.

Як виник такий задум? На зустрічах із мешканцями мікрорайону ми проводили опитування «Щоб Ви зробили, щоб наш мікрорайон був комфортних для проживання?». І маленьке дівчисько, яке  було присутнє разом із мамою, виявилось найбільш активним. Тоді ми зрозуміли, що не можна ігнорувати думку наших майбутніх щасливих мешканців. Це наш ключ до успіху…

Для проведення конкурсу ми об’єднали зусилля небайдужих мешканців, колективи учителів шкіл та районної бібліотеки, представників бізнесу нашого мікрорайону. Спонсорами конкурсу стали: супермаркет «Малина», розважальний комплекс «Чудо Парк», ТОВ «Данон-Дніпро, БО «Фонд громади міста Херсона «Захист». Переможці були нагороджені призами, а для всіх учасників конкурсу організовано «солодкий стіл» та смачні подарунки, розважальні конкурси.

Діти – це найбільш дієвий мультиплікатор активізації, згуртованості та відповідальності дорослих мешканців для вирішення загальних проблем благоустрою території, на якій ми всі проживаємо.

 

Дана ініціатива ГО «Глобальний погляд» була втілена у життя завдяки проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який виконується за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Херсонській області цей проект адмініструє Фонд громади міста Херсон «Захист»

Наші останні новини