Уcпіхи наших грантерів.

Вер 13, 2017

12 вересня до Фонду громади Херсона «Захист» завітали лідери громадської організації «Глобальний погляд”.
Ця організація є грантером Фонду і нещодавно завершила реалізацію власної ініціативи «Квартал міських ідей» у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».


Отримані під час семінарів та тренінгів, які проводив Фонд, знання та практичний досвід реалізації власної ініціативи дали вагомий поштовх для подальшої успішної діяльності цієї молодої організації, зміцнили її інституційний потенціал, дозволили знайти партнерів, об’єднати однодумців і підготувати команду, здатну втілювати у життя інші громадські ініціативи.


У результаті нещодавна ГО “Глобальний погляд” перемогла у конкурсі грантів від Посольства США в Україні і отримала можливість реалізувати новий власний проект – «Студентські Weekends «Агенти громадського впливу», спрямований на формування когорти лідерів серед студентів і залучення студентства до громадського життя. Партнером у цьому проекті виступає Фонд громади Херсона «Захист».


Тож під час зустрічі голова правління Фонду Лариса Польська проконсультувала активісток «Глобального погляду» з питань забезпечення ефективного проектного менеджменту, роботи із цільовими групами, використання механізмів аналізу успіхів і проблем під час впровадження програм.

Наші останні новини