Розпочався 4-денний тренінг-семінар з безконфліктності та миротворчості

Вер 18, 2017

Сьогодні, 18 вересня, у м.Скадовськ стартував 4-денний тренінг-семінар «Управління конфліктом та діалоговий підхід у діяльності організацій громадянського суспільства», організований Фондом громади Херсона «Захист».


Участь у ньому беруть 24 громадські активісти з 8-ми регіонів України. Навчальний захід проводять досвідчені тренери – Інна Терещенко, керівник Одеської обласної групи медіації, співзасновник Центру медіації та переговорів і Максим Єлігулашвілі, координатор напрямку неформальної освіти Української Гельсінської спілки з прав людини, Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».


Насичена програма тренінгу-семінару передбачає комплекс теоретичних і практичних занять, інтерактивних вправ, які дозволять учасникам краще зрозуміти природу конфлікту в громаді, опанувати механізми їх подолання, методи посередництва і діалогу в діяльності організацій громадянського суспільства.

Захід відбувається у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Херсонській області його виконує БО «Фонд громади міста Херсон «Захист». Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи»

Наші останні новини