ТИ ДОПОМАГАВ ОДНІЙ ХВОРІЙ НА РАК ДИТИНІ?

Чер 22, 2018

А можеш допомогти відразу багатьом! Відділення гематології обласної клінічної лікарні потребує приладу інфузомат, який використовуються при внутрішньовенному вливанні, коли необхідна висока точність і безпека для хворого. Пристрій дозволяє відрегулювати швидкість введення потрібної дози препарату за допомогою спеціальної електронної системи, яка в нього вбудована. Враховуються фактори: час, прилад вмикається в потрібне запрограмований час; вага хворого, коли при введенні тільки ваги, апарат сам підбирає необхідне дозування.

За допомогою інфузомата можливе введення декількох ліків одночасно, можна запрограмувати черговість введення препаратів, а також комбінацію введення. Винахід такого зручного приладу зробило роботу медиків більш зручною та ефективною, особливо, це оцінили анестезіологи та реаніматологи.

Такий прилад конче необхідний при лікування онкохворої дитини!

Не може не радувати те, що керівництво дитячої лікарні пішло не шляхом збору коштів у батьків хворих діточок, а стало ініціатором проведення благодійних акцій під час різних масових заходів: на День рушника на концерті, організованому Будинком народної творчості було зібрано 4 814 грн, а під час благодійного забігу «Моє сонце не згасне!», що відбувся 19 червня цього року на ТРЦ «Фабрика», херсонці пожертвували аж 31 197 грн. на придбання інфузомату. Участь у кулінарному фестивалі «ТАВРІЯ БОРЩ», де було розміщено благодійну скриньку Фонду громади Херсона «Захист» (Фонд став фінансовим оператором цієї акції) , додала у благодійний цільовий кошик ще 3 736 грн.

Тож за потреби 76 тисяч гривень (саме стільки сьогодні коштує інфузомат) наразі на цільовому благодійному рахунку лікарні накопичено 39 747 грн. Накопичення та подальше використання цих коштів – під контролем!

Для придбання такого необхідного приладу ще потрібно 36 253 грн.

Зроби пожертву, яка тобі під силу, онлайн зі своєї банківської картки за допомогою кнопки «пожертвувати» на сайті Фонду «Захист» – http://zahyst.ks.ua/ ( усі кошти, які надійдуть онлайн, зараховуватимуться на цю мету), або зайди у будь-який супермаркет ФРЕШ й вкинь пожертву у благодійну скриньку нашого Фонду.

Долучися до допомоги онкохворим дітям! Не дай згаснути їх сонцю!

Наші останні новини