НУ ЧИМ НЕ ПРИКЛАД ДЛЯ ІНШИХ?

Вер 3, 2018

Підриємство “АСКОНА-ПІВДЕНЬ” торгової марки “Ансерглоб” взяло участь у акції Фонда громади Херсона “Захист” до 1 вересня – “Збери до школи сироту” , наповнивши ранці дітей-школярів, які наразі є вихованцями «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей» (раніше він називався обласний дитячий притулок).

Це зошити й обкладинки до них, щоденники й пенали, фарби-пензлі й альбоми для малювання, пластелін й картон, кольоровий папір, ручки й олівці, точилки й клей … усього й не перелічити. Одним словом, все, що потрібно школяру, профінансувавши Фонду на придбання усього цього більш як 6 тисяч грн. Все передано діткам до початку навчального року.
Але це ще не все – працівники заводу щиро (як й завжди) взяли й свою особисту участь у формуванні вересневих подарунків для усіх діточок притулку, – варення й мед, цукерки й печиво, іграшки, одяг й взуття…, наповнивши майже салон мікроавтобуса.

Ну чим не приклад для інших? ДЯКУЄМО підприємству “АСКОНА-ПІВДЕНЬ” та його власникам і керівникам за створення на ділі доброї, дружньої атмосфери в колективі, коли люди готові разом долучатися до допомоги нужденним!

Наші останні новини