Запрошуємо на Пікнік Ідей!

Вер 13, 2018

Благодійна організація Фонд громади міста Херсон “Захист” ,     є учасником Фестивалю громадських ініціатив UCRAZYans у Херсоні (15 вересня) основна місія якої – згуртовувати громаду задля позитивних змін у суспільстві, надаючи підтримку громадським ініціативам та розвиваючи культуру благодійності.

?Фонд засновано 15 років тому групою активістами та представниками місцевого бізнесу, яким близькі принципи соціальної відповідальності.? А з 2010 року організація працює на принципах фондів громад – вирішує проблеми великої групи населення міста.

?️Це одна із 15 провідних регіональних організацій-лідерів громадянського суспільства, які утворили мережу ХАБів України заради сприяння розвитку громадянського суспільства України, підтримки демократичних перетворень та посилення голосу громади.

 Приходьте у День міста з 14:00 до 15:30 на краудфандинговий майданчик “Пікнік ідей”, який організовує Фонд “Захист”, щоб презентувати свою ідею та отримати підтримку. Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/3mveMgtERqbrqiR52.

Наші останні новини