На Херсонщині відбулася робоча зустрічі Мережі хабів України

Вер 14, 2018

Члени Мережі хабів України, яка об’єднує неурядові організації – регіональних лідерів громадянського суспільства, а також представники Програми розвитку ООН в Україні завітали на Херсонщину для участі у робочій зустрічі. З 10 по 12 вересня у приморському селі Залізний Порт їх радо зустрічав херсонський хаб – Фонд «Захист».

За три насичених дня роботи учасники встигли розглянути багато питань, важливих для налагодження спільної діяльності. Серед них формування каталогу послуг Мережі, моніторинг виконання стратегії її розвитку і створення сайту.

Особливу увагу було приділено підготовці мережевих проектів, покликаних допомогти імплементації реформ на місцевому рівні, активізації громадян, запровадженню механізмів демократичного урядування та захисту прав людини.

Родзинкою зустрічі стала участь у ній члена правління Фонду «Захист», Почесного громадянина Херсона, народного артиста України, композитора, скрипаля-віртуоза Олександра Гоноболіна, який подарував гостям із різних куточків країни невеличкий, але незабутній концерт.

Захід відбувся у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії

Наші останні новини