Крапля крові рятує життя! Створюємо разом гідні умови для донора.

Вер 20, 2018

Служба крові – це особлива ланка у захисті вашого, херсонці, життя та загалом – у системі безпеки України. Це – аксіома!

Сьогодні в Херсонському Центрі служби крові триває модернізація медичного обладання, завдяки якій гарантована безпека донорської крові. Якість її обробки здійснюється на сучасному обладнанні: повністю модернізовано кабінет цитаферезу. Одночасно триває процес створення гідних умов для донорів: встановлено три багатофункціональні донорські крісла з найвищим ступенем якості. Але нагальна ПОТРЕБА Є ЩЕ У ДВОХ, бо старі крісла 1967 виробництва не витримують ніякої критики!

Центр служби крові найближчим часом має можливість придбати одне сучасне донорське крісло за рахунок власного бюджету, яке сьогодні коштує майже 49 з половиною тисяч гривень. На друге – коштів не вистачає!

Тож Фонд громади Херсона «Захист» оголошує новий благодійний проект «Крапля крові рятує життя» й закликає вас, херсонці, – давайте разом допоможемо створити ГІДНІ умови для донорів, для тих, хто віддає свою кров аби врятувати життя часто зовсім чужих людей.

Як ви можете долучитися?
Зробіть онлайн пожертву за допомогою кнопки «пожертвувати» на сайті нашого Фонду за посиланням zahyst.ks.ua, або вкиньте свою пожертву у благодійну скриньку Фонду «Захист» у будь-якому супермаркеті ФРЕШ, або зробіть безготівкову пожертву:
Отримувач: БО “ФГМХ”ЗАХИСТ”
р\р N 260058034601
ПАТ Банк „Інвестицій та заощаджень“
МФО 380281
ЄДРПОУ : 26347439
Призначення — безповоротня благодійна допомога на донорське крісло

Крапля крові рятує життя!

Наші останні новини