ХЕРСОНСЬКА МОЛОДЬ НАВЧАЛАСЯ ПАРТИСИПАЦІЇ

Січ 21, 2019

19-20 січня Фонд громади Херсона “Захист” разом з активною молоддю міста провели вихідні вивчаючи партисипацію (участь).

Перший день був надзвичайно насиченим. Знайомилися з двома концепціями лідерства, без який людству не впоратися у майбутньому.

Дивилися та обговорювали мультиплікаційне відео “Партисипація. Історія однієї демократії” – https://www.youtube.com/watchv=gLJrpgHxHTo&t=71s

Знайомилися з розвитком партисипації, механізмами впливу на прийняття рішень.

Знаходили зв’язок між глобальними та локальними проблемами граючись в SNAP.

Орієнтуватися в партисипації нам допомогав Мінкін Ярослав, громадський активіст та культурний медіатор, Голова Правління Молодіжної організації СТАН \ STAN art group.

На другий день тренінгу ми креативно привітали один одного та поспішили на потяг Херсон – Івано-Франківськ, де розібралися з поняттями “стереотип”, “упереджене ставлення” та “дискримінація”.

Розібравшись з кейсами соціальної партисипації, воронкою партисипації та драбиною молодіжної участі спрямували всі свої знання та креативність аби розробити модель впливу молоді в Херсоні.

Стрім презентацій можна подивитися нижче.

Дякуємо нашому тренеру Мінкін Ярослав, громадський активіст та культурний медіатор, Голова Правління Молодіжної організації СТАН \ STAN art group за купу нових вправ, інформацію, сміх. Чекаємо знову в Херсоні.

Ще більше вдячні, що цей тренінг відбувся #ПРООН #UNDP.

Наші останні новини