Найлюдяніші державні службовці!

Кві 8, 2019

Дякуємо посадовим особам місцевого самоврядування – виконавчого комітету, служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної у м. Херсоні ради, соціальним працівникам Територіального центру надання соціальних послуг одиноким громадянам Дніпровського району, районній раді ветеранів, які взяли участь у благодійній акції, дякуємо також кожному члену колективу виконкому, адже у благодійну скриньку також додано добовий профспілковий внесок кожного з них!

Найлюдяніші державні службовці працюють у виконавчому комітеті Дніпровської районної у м.Херсоні ради – саме вони стали у своєму колективі ініціаторами фандрейзингової акції (збір благодійних пожертв) на допомогу паліативним хворим, особливо важким пацієнтам хоспісу, серед яких більшість – безпомічні старенькі.
Сьогодні голова ради Владислав Кондратов, керуюча справами Наталія Драчук та голова профкому виконавчого комітету Олена Манжулова приїхали до Фонду громади Херсона “Захист” з опломбованою благодійною скринькою. Тут разом з керівництвом Фонду її інкасували з результатом у 10 841 гривню!

Гарний початок!!! А ти можеш стати ініціатором збору у своєму колективі благодійної допомоги тим, хто піде раніше за нас⁉️

Наші останні новини