Молодіжна ракета U-Inn 2.0 RELOAD приземлилася в Херсоні

Чер 13, 2019

Херсонська молодь дізналась, як отримати 200 тисяч гривень для втілення інноваційної ідеї

Саме такий приз очікує на кожну з чотирьох команд-переможниць конкурсу молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD (RestartLocalDemocracy) «Перезапуск місцевої демократії».

Як подати заявку, які основні умови конкурсу, його тематика, етапи і критерії відбору проектів – про все це довідалися учасники презентації програми U-Inn, проведеної Фондом «Захист» у першому в Херсоні креативному просторі Hubway.

Влаштувавши мозковий штурм, учасники презентації творчо попрацювали в групах над ідеями потенційних проектів. Молоді активісти обговорили актуальні проблеми для громади міста та окреслили інноваційні шляхи їх розв’язання.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті uinn.org.ua

Довідково:

U-inn 2.0: RELOAD – це ініціатива Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини”, який реалізовується завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Данії.

Програма підтримки молодіжних інновацій реалізується вже вдруге. В 2017 році відбувся перший пілотний конкурс молодіжних інновацій для демократії та прав свої ідеї на конкурс і шість команд отримали фінансування та менторську підтримку для реалізації інноваційних проектів.

Наші останні новини