оголошення тендеру

Сер 26, 2019

Конкурс на закупівлю логістичних послуг з обслуговування заходів БО «Фонд громади міста Херсон  «Захист» в рамках проекту “Жінка у політиці – зміни в країні!”

 Благодійна  організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» оголошує тендер щодо постачальника логістичних послуг з обслуговування заходів. Конкурсний відбір здійснюється в рамках проекту “Жінка у політиці – зміни в країні!”, що впроваджується БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Очікуваний термін надання послуг: жовтень 2019 – вересень 2020 року. Орієнтовні терміни заходів – жовтень 2019 р., січень та вересень 2020 р. Заходи можуть включати тренінги, семінари, конференції тощо в м.Херсон.

Логістичні послуги з обслуговування заходів можуть передбачати (але не виключно):

  • підбір місця для проведення заходу;
  • оренда приміщення;
  • надання послуг технічного забезпечення заходів: оренди обладнання (екранів, фліпчартів, мультимедійних проекторів, принтерів, ноутбуків тощо), оренди систем посилення звуку (радіо, мікрофони, колонки тощо);
  • організація проживання учасників;
  • організація харчування учасників заходів (кава-паузи, сніданки, обіди, вечері тощо).
  • компенсація вартості проїзду учасникам заходу;
  • подання заключного фінансового звіту про проведення заходу, що включатиме копії підтверджуючих документів.

Максимальна сума тендеру у 11 225 USD гривневому еквіваленті. 

Умови участі у тендері : до участі у тендері запрошуються як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці  з досвідом роботи в сфері запитуваних послуг на менше 3 років.

Постачальник, який має намір взяти участь у тендері, повинен до 20 вересня 2019 р. включно надати у письмовому вигляді особисто або поштою (кур’єрською) за адресою: БО «ФГМХ «Захист», вул.Старообрядницька, 34, м.Херсон такий перелік документів:

  1. Заявка на участь та технічне завдання до тендеру додається.
  1. Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші дозволи, ліцензії та документи за наявності). Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом Учасника, а якщо Учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи. 

Критерії відбору:

  • досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій;
  • вартість послуг;
  • додаткові переваги.

Контактна особа: керівник проекту Філенко Костянтин Вікторович

тел.: (050) 399-77-09

e-mail: zahyst.ks@gmail.com

Форма заявки на участь у тендері

Технічне завдання-по-тендеру

Наші останні новини