Дбаємо про фізичну підготовку захисників нашого південного кордону

Чер 23, 2020

Сьогодні, 23 червня Фонд громади Херсона “Захист” з керівництвом Херсонського прикордонного загону відкрив сучасний спортивний майданчик на території загону.

Ми не зупиняємося у підтримці захисників нашого кордону з 2014 року, коли 300 кримських прикордонників, вірних своїй державі, стали основою Херсонського прикордонного загону.

Тоді було дуже важко – ані фіксованих кордонів з бліндажами та місцями відпочинку, ані одягу, ані техніки…

Завдяки допомозі херсонців, Фонд одягав та узував хлопців, допомагав приладами опалення, генераторами, бензопилами, аптечками, будівельними матеріалами, комп’ютерною технікою, приладами нічного бачення…тощо.

Сьогодні Херсонський прикордонний загін Держприкордонслужби – потужна структура, але держава все ще не в змозі фінансувати щось потрібне для фізичного й культурного розвитку прикордонніків.

Тому Фонд, взявши на себе зобов’язання створити спортивний майданчик сьогодні звітує: ми це зробили!

Дякуємо підтримці проєкту у вісімдесят тисяч гривень Миколаївському глиноземному заводу, за рахунок чого придбано необхідні тренажери та сучасне покриття підлоги для підтримання фізичного стану військовослужбовців.
Дякуємо за розуміння, що вони на захисті не кордону Херсонської області з окупованим Кримом, а ПІВДЕННОГО КОРДОНУ УКРАЇНИ

Наші останні новини