Благодійна організація “Фонд громади міста Херсона “Захист” шукає експертів для проведення регіонального діалогового форуму

Лис 13, 2020

Благодійна організація 

Фонд громади міста Херсон “Захист”

 у партнерстві із німецькою організацією 

Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland

 (“Дитячий Фонд Німеччини” https://www.childfund.de) реалізує проєкт «Побудова миру в Україні: розвиток у дітей та молоді здібностей до ненасильницького вирішення конфліктів», за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин 

Institut für Auslandsbeziehungen (ifa)

 , що фінансується міністерством закордонних справ Німеччини 

Auswärtiges Amt

 у рамках програми фінансування zivik.

Мета проєкту: сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Більш детальна інформація про проєкт за посиланням:

https://zahyst.ks.ua/…/proyekt-pobudova-miru-v-ukra%D1%97n…/

У межах діяльності проєкту організація потребує послуг двох експертів для проведення регіонального діалогового форуму в м.Херсон.


Строки виконання робіт: протягом останнього тижня листопада 2020 року.

Робоча мова: українська.

Цільова аудиторія, для якої проводитиметься регіональний діалоговий форум: педагоги, представники органів влади, громадських організацій, школярі Херсона та Херсонської області.

Технічне завдання:

Підготувати концепцію проведення регіонального діалогового форуму у форматі інтерактивних дискусій (відкриті дискусії круглого столу, подіумні дискусії) для вчителів, місцевих громадських організацій та представників місцевих державних установ/ служб у справах дітей та молоді на теми ненасильницького врегулювання конфліктів, медіації та мобінгу.


У співпраці з іншим експертом виступити ескпертом під час проведення регіонального діалогового форуму.

Організатор компенсує витрати за проїзд експертів та забезпечує харчування під час проведення заходу.

Сума винагороди залежить від курсу національної валюти та становить орієнтовно 1380,00 гривень одній особі.

У зв’язку з тим, що робота з організації діалогового форуму може бути перенесена в дистанційний формат, експерт має бути готовим самостійно забезпечити пошук та використання Інтернет-платформи для безперебійного проведення діалогового форуму.

Усі зацікавлені особи мають надіслати:

·своє розгорнуте актуальне резюме українською мовою, де має бути обов’язково зазначений досвід проведення виду робіт, тематика яких прописана в технічному завданні;

· концепцію діалогового форуму українською мовою.

Будь ласка, надсилайте документи на адресу zahyst.ks@gmail.com з темою листа «Проведення регіонального діалогового форуму».

Дедлайн подання резюме та цінової пропозиції – 22 листопада 2020 року. Ми будемо зв’язуватись тільки із тими кандидатами і кандидатками, які пройшли конкурсний відбір. 

Наші останні новини