БО “Фонд громади міста Херсона “Захист” шукає тренера/тренерку для проведення двох тренінгів для клубу юних медіаторів у херсонській “Школі Миру”

Лис 30, 2020

Передумови:

Благодійна організація Фонд громади міста Херсона “Захист” у партнерстві із  німецькою організацією ChildFund Deutschland (“Дитячий Фонд Німеччини” https://www.childfund.de) реалізує проєкт «Побудова миру в Україні: розвиток у дітей та молоді здібностей до ненасильницького вирішення конфліктів», за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин Institut für Auslandsbeziehungen (ifa) , що фінансується міністерством закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt Federal Foreign Office у рамках програми фінансування zivik.

Мета проєкту: сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Більш детальна інформація про проєкт за посиланням: https://cutt.ly/Khz4Yo3 

В межах діяльності проєкту організація потребує послуг тренера/тренерки для проведення двох тренінгів для клубу медіаторів в “Школі Миру”.

Цільова аудиторія: школярі страршого шкільного віку до 15 осіб. 

Строки виконання робіт: грудень 2020 року.

Робоча мова: українська.

Вартість послуг за два тренінга становить орієнтовно 7400 грн 

Місце проведення: м.Херсон

Технічне завдання:

Підготувати концепцію проведення двох тренінгів для клубу медіаторів в “Школі Миру” на теми ненасильницького врегулювання конфліктів, медіації та мобінгу.

У зв’язку з тим, що робота може бути перенесена в дистанційний формат, тренер/тренерка має бути готовим/готовою самостійно забезпечити пошук та використання Інтернет-платформи для проведення тренінгів у режимі онлайн.

Усі зацікавлені особи мають надіслати:

  • своє розгорнуте актуальне резюме українською мовою, де має бути обов’язково зазначений досвід проведення виду робіт, тематика яких прописана в технічному завданні;
  •  концепцію двох тренінгів українською мовою;
  •  Будь ласка, надсилайте документи на адресу  zahyst.ks@gmail.com з темою листа “Концепція тренінгу для клубу медіаторів”.

Організатори не компенсують тренеру вартість транспортних витрат та послуг з проживання.

Дедлайн подання резюме та концепції – до 09 грудня 2020 року. Після дедлайну ми будемо зв’язуватись тільки з успішними потенційними кандидатами та кандидатками для уточнення деталей.



Наші останні новини