Служба розв’язання конфліктів

Гру 16, 2020

Ще у жовтні, після проведення тренінгу «Медіація для школярів: від конфлікту до порозуміння», учні гімназії №6 прийняли рішення створити Клуб медіаторів. Ініціативу підтримала адміністрація гімназії. Сформували команду з зацікавлених учнів, розробили план дій і почали самоосвіту з основ медіації. Але самостійних знань завжди замало!
 
На велике прохання Клубу медіаторів гімназії №6 , за сприяння Фонду громади міста Херсон “Захист” у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та Всеукраїнською громадською організацією Поруч за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин Institut für Auslandsbeziehungen (ifa), що фінансується міністерством закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt у рамках програми фінансування zivik.
 
15 і 16 грудня відбулися тренінги «Базові навички медіатора для клубу медіаторів в школі Миру» та 16 грудня «Стратегія розвитку та роботи клубу медіаторів в «Школі Миру». У тренінгу взяли участь учні 8-х, 9-х, 10-х класів.
 
За два дні , від тренера Катерини Білоконь, медіатори дізнались: про основи врегулювання суперечок, принципи медіації, правила стратегії мирного врегулювання конфліктів, етапи досягнення порозуміння. Опанували один з базових принципів медіації «рівний – рівному».

Наші останні новини