ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА СТВОРЕННЯ ШКІЛ МИРУ

Кві 19, 2021

Завершився відбір закладів середньої освіти для створення двох шкіл миру в Херсонській області. Створення шкіл миру відбувається в рамках проєкту “Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню”, який реалізує в Херсонській області Благодійна організація
Фонд громади міста Херсон “Захист”.
 
Конкурс викликав підвищений інтерес з боку закладів загальної середньої освіти Херсонщини: ми отримали більше 50-ти якісних, цікавих та обґрунтованих заявок від конкурсантів на лише два вакантних місця для створення Школи Миру.
Перепожцями стали:
Опорний заклад навчально-виховний комплекс «Чаплинська школа-гімназія» Чаплинської селищної ради та Каховська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням іноземних мов Каховської міської ради.
 
Щиро вітаємо вас із цим успіхом та сподіваємося на плідну взаємодію у рамках реалізації проєкту. Переконані, що наша співпраця сприятиме розвитку шкільного миробудування не тільки у вашому навчальному закладі, але і загалом в освітньому середовищі Херсонщини.
 
Проєкт реалізується Благодійною організацією Фонд громади міста Херсон “Захист” та Всеукраїнською громадською організацією
Поруч у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини
Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та фінансується Інститутом Міжнародних Зв’язків Institut für Auslandsbeziehungen (ifa)
та Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини
Auswärtiges Amt

Наші останні новини