проєкт “школа миру” стартував на Херсонщині

Кві 24, 2021

23 квітня у м.Херсоні відбулася зустріч команди Фонду “Захист” та команди проекту “Школа Миру” з представниками адміністрації шкіл-переможців – директоркою Каховської школи №2 Галиною Соломахіною та заступницею директорки Чаплинської школи-гімназії Ольгою Сінаєвською.
 
Під час установчої зустрічі відбулось урочисте підписання угод про співпрацю між фондом та школами. Установча зустріч фактично стала початком співпраці між школами та проєктом “Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню”.
 
Проєкт буде реалізовано до кінця 2021 року. В школах буде проведено низку тренінгів для вчителів та учнів старшого шкільного віку з тематики трансформації конфліктів і медіації, соціального згуртування, також міжрегіональна обмінна поїздка для учнів Шкіл миру, крім того, будуть відремонтовані та обладнанні приміщення під клас миру. 
 
Проєкт реалізується Фонд громади міста Херсон “Захист” та Всеукраїнською громадською організацією Поруч у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland
та фінансується Інститутом Міжнародних Зв’язків Institut für Auslandsbeziehungen (ifa) та Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt

 

Наші останні новини