Конференція з досвіду впровадження інструментів дистанційного врядування в роботі ОГС

Лип 18, 2021

Фонд громади Херсона “Захист” розробив відеокурс з 10 уроків громадським та благодійним організаціям, який допоможе вам отримати ліцензії та опанувати інструментами цифрового управління організацією та онлайн командної роботи.
 
Чи знаєте ви як лідер громадської організації, що ще у 2019 році для громадських організацій України безкоштовні інтернет сервіси були недоступні? Чи знаєте, що можете користатися програмами Microsoft-365 на умовах безоплатних? Знаєте, що розробники Google пропонують вам повністю безкоштовний сервіс, який пропонує різноманітні інструменти для некомерційних організацій.
 
Наприклад, завдяки сервісу ви можете отримати 10 тис. доларів на рекламу своєї діяльності на платформах корпорації. Використовуючи лише цей кредит на рекламу, ви можете підвищити відвідуваність свого сайту на 5 000 відвідувачів на місяць. Сервіс також надає спеціальний акаунт на G Suite, який дає право на корпоративну електронну пошту, від 30 Гб хмарної пам’яті та безкоштовний доступ до платних сервісів. 
 
20 липня о 15.00 в готелі “Рішельєвський” (Херсон, вул. Олеся Гончара, 19 (стара назва – вул.Белінського, 19) відбудеться конференція, на якій ми представимо розроблений нами вам на допомогу онлайн відео курс.
Запрошуємо вас стати першими, хто зможе познайомитись зі створеним відеокурсом, який ми будемо масштабувати на всю Україну.
Офлайн участь за умови попередньої реєстрації за посиланням
Відеокурс представлено БО “Фонд громади міста Херсон “Захист” 

Наші останні новини