Інструменти GOOGLE та MICROSOFT для дистанційної роботи в кризових умовах

Гру 2, 2021

Під час Х Форуму розвитку громадянського суспільства, який проводив  ІСАР “Єднання” спільно з партнерами Фонд громади міста Херсон “Захист” поділилися власним досвідом дистанційної роботи в кризових умовах.

Лариса Польська, голова правління Фонду громади міста Херсон “Захист” та Юрій Антощук голова БО “Об’єднання”, сертифікований YouTube експерт, автор онлайн курсів та методичних з використання онлайн інструментів в діяльності організацій, керівник програми цифрового перетворення Херсонської області від GOOGLE Україна презентували  можливості інструментів GOOGLE і MICROSOFT для дистанційної роботи НУО в кризових умовах.

Епідемія COVID-19 стала непростим випробуванням на міцність для спроможності нашої організації пристосовуватися до несприятливих обставин, яке потребувало переналаштування операційної й адміністративної діяльності.

Відповіддю на загрози повноцінної діяльності в кризових умовах стало впровадження дистанційного врядування через використання нового для організації програмного забезпечення, безкоштовний доступ для ОГС до якого надають Google та Microsoft.

Раді поділитися своїми напрацюваннями для інституційного росту громадських організацій та благодійних фондів.

Запрошуємо також переглянути створений нами онлайн – курс по запуску та використанню інструментів Google і Microsoft в діяльності ОГС https://zahyst.ks.ua/course/

 

Наші останні новини