Випускний вечір шкіл миру

Гру 13, 2021

В трьох населених пунктах Херсонської області є Школи Миру: Херсон (Херсонська гімназія 6), Каховка (Каховська спеціалізована школа №2) та Чаплинка (ОЗ “Чаплинський ліцей”).
Весь рік вони працювали дуже плідно, організовували клуб медіаторів, театр медіації, створювали мурали, старанно вчились та розвивались!
 
Своїми фішечками кожна школа поділилась 11 грудня в Києві під час спільного випускного вечора Шкіл Миру з різних регіонів! Раділи зустрічам та новим знайомствам, веселились та планували спільну діяльність!
 
А завершився вечір святковим тортом та спільним фото!
 
Захід відбувся у рамках проєкту “Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню”, що реалізується Благодійною організацією Фонд громади міста Херсон “Захист” та Всеукраїнською громадською організацією Поруч у партнерстві Дитячим Фондом Німеччини Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин Institut für Auslandsbeziehungen (ifa) , що фінансується Міністерством Закордонних Справ Німеччини Auswärtiges Amt у рамках програми фінансування zivik.
 
 

Наші останні новини