Родини з дітьми отримують допомогу

Тра 5, 2022

РЯТУЄМО РАЗОМ!
Читаєш звернення про допомогу і…мороз по шкірі!
Багатодітні родини з глибоко окупованого Херсона, Скадовська і Чаплинки, у яких ростуть навіть і 5, і 8 діток, лішилися без роботи, а значить і без грошей при ненормально високих цінах на продукти…
 
Біженці з дітками зі Станіслава, Олександрівки, Широкої Балки…, які бігли з-під вогню у чому стояли…до Доманівки Миколаївської області. У когось просто розбите скло на телефоні.., а укогось він загубився…. Вони потребують не тільки нашого співчуття, але дієвої підтримки!
Серце просто рветься від цих історій!
 
Дякуємо усім, хто допомагає Фонду громади Херсона “Захист” надати їм фінансову допомогу, яка надзвичайно важлива на рівні з волонтерською. Але, маючи кошти, батьки можуть придбати саме те, у чому саме є в родинах потреба!
 
Вчора ми надали допомогу у 3400 (неоподатковуваний мінімум) десяти таким родинам, а тільки за ранок сьогодні (до 12.00) таку допомогу отримали вже 14 родин.
 
Кошти тануть дуже швидко. Маєш можливість допомогти?
 
Раді будемо прийняти онлайн твою ПРИВАТНУ благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом») — http://zahyst.ks.ua
будемо вдячні за допомогу перерахуванням ВІД ЮРИДИЧНИХ ОСІБ за реквізитами:
Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»
р/р UA683052990000026007041101328
МФО 352479
АТ КБ «Приватбанк»
Призначення платежу – «Рятуємо разом»

Наші останні новини