333 родини з дітьми отримали фінансову допомогу

Тра 12, 2022

3️⃣3️⃣3️⃣ родини з дітьми НА СЬОГОДНІ надав Фонд громади міста Херсон “Захист” фінансову допомогу у розмірі 3400 грн (неоподатковуваний мінімум).
Це різні родини – і банатодітні, і які виховують дітей з інвалідністю, і з новонародженими.
Це родини з Херсона і районів Херсонщини, це мами з дітками біженці з сіл області, де йдуть військові дії (Станіслав, Олександрівка, Широка Балка й ближні до Херсона громади Миколаївської області – Снігурівка, Братівка…)
Наразі Херсонщина -глибоко окупований регіон. Найбільше страждають, втративши роботу родини з дітками, тому вони і є приоритетом нашої допомоги.
Херсон прихистив біженців у навчальних закладах, готелях, приватних помешканнях. Люди не мають роботи, а значить і заробітків, а дітей треба кормити, лікувати.
Чому ми надаємо саме фінансову допомогу? Тому що у родин з дітками різного віку – свої потреби, тому мати кошти для них – особливо важливо!
Маєш можливість допомогти діткам Херсонщини?
Раді будемо прийняти онлайн твою ПРИВАТНУ благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом») — http://zahyst.ks.ua
будемо вдячні за допомогу перерахуванням ВІД ЮРИДИЧНИХ ОСІБ за реквізитами:
Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»
р/р UA683052990000026007041101328
МФО 352479
АТ КБ «Приватбанк»
Призначення платежу – «Рятуємо разом»

Наші останні новини