Рятуймо дітей окупованої Херсонщини

Чер 1, 2022

РЯТУЙМО ДІТЕЙ ОКУПОВАНОЇ ХЕРСОНЩИНИ!

Сьогодні – День захисту дітей.

Взагалі ще у мирні часи Фонд громади Херсона «Захист» до цього Дня робив благодійні акції на користь соціально незабезпечених дітей, або діток з інвалідністю…

Сьогодні допомога дітям глибоко окупованої Херсонщини для нас – ГОЛОВНЕ! І

Можемо звітувати про конкретні справи: ПРОТЯГОМ ТРАВНЯ фінансову допомогу у 3400 гривень отримали 2️⃣2️⃣9️⃣ родин з дітками зі всієї Херсонщини.

А З ПОЧАТКУ ВІЙНИ ми з вами, шановні доброчинці надали допомогу 5️⃣2️⃣0️⃣ родинам, у тому числі 195 багатодітним родинам ( у деяких з яких – від 4 до 10 діток), 122 родинам, у яких ростуть дітки з інвалідністю, 131 мамам-біженкам з дітьми із зони бойових дій під Херсоном та ВПО.

Це те, що на сьогодні було у наших силах, бо нагадуємо – ми не маємо державної підтримки. Кошти, які ми перераховуємо з рахунку Фонду на банківські рахунки батьків дітей, – це благодійні пожертви доброчинців.

520 родин отримали допомогу, але це- краплина у морі SOS, який подають батьки з окупованої Херсонщини.

На сьогодні маємо 1498 заяв, які поки що не в змозі задовільнити. Перевагу надаємо багатодітним родинам (від 3-х дітей) та родинам з дітками з інвалідністю.

Розуміємо біль та очікування, але…ми – не Боги!

Сьогодні, у день захисту дітей, ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО ТЕБЕ – допоможи захистити хоч одну дитину! Не чекаємо усій суми допомоги на одну родину -3400 грн., але можемо акумулювати невеликі пожертви в необхідну суму. СИЛА МАЛИХ ГРОШЕЙ ПРАЦЮЄ!

Будемо раді прийняти онлайн твою ПРИВАТНУ благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом») — http://zahyst.ks.ua будемо вдячні за допомогу перерахуванням ВІД ЮРИДИЧНИХ ОСІБ за реквізитами:

Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»

р/р UA683052990000026007041101328

МФО 352479АТ КБ «Приватбанк»

Призначення платежу – «Рятуємо разом»

Реквізити для допомоги у евро, долларах США та фунтах стерлінгах тут – https://zahyst.ks.ua/2020/04/ryatuyemo-razom/

Дякуємо усім, хто долучається до спасіння українських дітей!

Наші останні новини