УКРАЇНЦІ — ВИ НАДЗВИЧАЙНІ!

Чер 8, 2023

Українці — ви надзвичайні!
В ці дні Фонд громади міста Херсон «Захист» і я як його голова отримуємо просто шквал пропозицій з підтримки Херсона — хтось вже пересилає свої гумові човни, хтось — одяг, харчі, ліки, дитячі ліжка, хтось пропонує житло для постраждалих, відгукнулися українські банки, бізнес, і вал — фінансової допомоги від людей , яку ми використаємо максимально прозоро і результативно!
Продовжуємо надавати пряму фінансову допомогу родинам з дітками. У приоритеті ті, хто наразі в Херсоні. Дякуємо за цю можливість Глобальному фонду для фондів громад (Південна Африка).
Маємо підтримку міжнародних організацій:
— Німецький дитячий фонд оголосив марафон зі збору донатів, -канадське радіо сьогодні проведе радіомарафон — всі збори підуть на рахунок нашого Фонду, є пропозиції днями перерахувати валютні донати від ряду міжнародних організацій… ще є, абсолютно неочікувана пропозиція від супервідомого естрадного співака, який стає амбасадором нашого Фонду на користь відновлення Херсона, але про це — трошки пізніше, як все почне відбуватися.
Човнами гумовими ДСНС забезпечена майже повністю, тому на це витрачати кошти не будемо. Є перелік необхідного для рятівників — вирішуємо.
Очікуємо спад води… і тоді проблеми вибухнуть не менші!
Накопичуємо кошти для вирішення проблем!
Обов’язково звітуємося детально по витратах.
💪Бетон рушиться, вода змиває наші оселі, але ми витримаємо і відновимо наше Місто-Герой!!!

Наші останні новини