Чи збираються Херсонці повертатись в цьому році до міста: звіт за результатами опитування

Лип 25, 2023

Дослідження проведено на замовлення Фонду громади міста Херсон “Захист” на базі онлайн-панелі мешканців Херсонської міської громади старше за 18 років – як тих, хто залишився в Херсоні, так і тих, хто виїхав з міста після 24 лютого 2022 року, користувачів інтернету. Вибірка (N=800) сформована на основі демографічних показників станом на 1 січня 2022 року.

Ми запитали Херсонців про те, що турбує: 

  • Які проблеми Херсона (крім обстрілів),  є найбільш гострими та потребують першочергового вирішення?
  • Що треба відновлювати в Херсоні у першу чергу?
  • З яких джерел  отримуєте інформацію про життя в Херсоні?
  • Кому з представників влади довіряють Херсонці? тощо

Зі звітом можна ознайомитись завантаживши його на свій девайс

Долучайтесь до нового опитування  на платформі Почути громаду Херсона  щодо наслідків підриву російськими загарбниками Каховської ГЕС.
Ваша думка важлива!

 
Дослідження проведено БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.
Зміст продукту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Відтворення та використання будь-якої частини цього продукту в будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання або використання будь-яким іншим способом з обов’язковим посиланням на джерело.

Наші останні новини