Каховська трагедія та її наслідки для Херсонської міської громади:звіт за результатами опитування

Сер 10, 2023

На замовлення Фонду громади міста Херсон “Захист” проведено соціологічне дослідження щодо наслідків підриву Каховської ГЕС на базі онлайн-панелі мешканців Херсонської міської громади старше за 18 років – як тих, хто залишився в Херсоні, так і тих, хто виїхав з міста після 24 лютого 2022 року

Більшість херсонців не залишилися осторонь біди.

69% опитаних допомагали постраждалим як могли  – чи практично долучаючись на місці, чи пожертвами дистанційно.

Відповідно, найвищою була оцінка дій волонтерів, які прийшли на допомогу постраждалим. 90% опитаних дали оцінки «5» та «4» по п’ятибальній системі діям волонтерів в Херсоні під час повені.

На другом місці (69%) була оцінка дій Дерджавної служби з надзвичайних ситуацій, на третьому (46%)  – херсонських поліцейських

Ознайомитись з повним звітом за результатами дослідження ви можете завантаживши його:

Долучайтесь до нових опитувань  на платформі Почути громаду Херсона 
Ваша думка важлива!

Дослідження проведено БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.
Зміст продукту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.


Відтворення та використання будь-якої частини цього продукту в будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання або використання будь-яким іншим способом з обов’язковим посиланням на джерело.

Наші останні новини