Проєкт “Рятуймо разом Херсон. Діти” успішно завершено!

Жов 3, 2023

Наш проект “Рятуймо разом Херсон. Діти”, спрямований на допомогу родинам Херсонщини з дітьми, успішно завершено! Ця програма стала для нас справжньою місією, в яку ми вклали безмежно багато сил та енергії.

Команда нашого Фонду розпочала допомагати дітям Херсонщини, ще знаходячись в окупованому Херсоні. Згодом ми продовжили програму, покинувши місто.

💪 В результаті з 1 березня 2022 року по 30 вересня 2023 року ми надали підтримку 2870 родинам, які отримали пряму фінансову допомогу у розмірі 2200 гривень.

Це стало можливим завдяки вашій неймовірній підтримці та щедрості!

🙏 Ми хочемо висловити свою величезну подяку за кожен ваш, українці, донат на порятунок дітей і нашим надійним друзям – партнерам і донорам, без яких ця програма не стала б реальністю. Серед них – Німецькому дитячому фонду ChildFund Deutschland, Український католицький університет UCuniversity , благодійній організації “Національна мережа розвитку локальної філантропії” (Філантропи), GlobalGiving , Глобальному фонду для фондів громад (Global Fund for Community Foundations), Isar Ednannia, Mott Foundation, громадській організації «КАЙНД ЧЕЛЕНДЖ», Ukrainian Leadership Foundation (США), бізнесу Mindvalley (Малайзія), політичній групі в Європарламенті Renew Europe, одеській ІТ-компанії Digis, благодійній організації “Все можливо” (Вінниця), київському ресторану Virgin Izakaya Bar.

Ця програма – яскравий приклад того, що разом ми, українці, здатні зробити дуже багато. Спільними зусиллями ми можемо та робимо все, щоб допомогати людям, які опинилися в скрутній ситуації у страшні часи безглуздої війни.

Ще раз велике дякуємо всім, хто підтримав нас, Фонд громади міста Херсон “Захист”, у цій надзвичайно важливій справі! 💙

Наші останні новини