Річний звіт Фонду громади міста Херсон “Захист” за 2023 рік

Кві 1, 2024

Не будемо говорити, що рік був для нашої організації складним – він був важким для всієї України, неймовірно жахливим для громади Херсона.

Уникаючи загрози, яка нависла над командою Фонду зі сторони окупантів, члени керівних органів та персонал евакуювалися з окупованого Херсона в різні міста України та за кордон. Але це не стало на заваді нашій активній роботі. Ми стали більш міцними, згуртованими і спроможними надавати гуманітарну допомогу херсонцям, аварійно-рятувальним формуванням і і комунальним підприємствам з відновлення зруйнованої інфраструктури..

Найвища цінність нашого Фонду – довіра людей, яка народжувалася через нашу прозорість, підзвітність і публічність. Саме тому нам допомагали вирішувати проблеми Херсона і його мешканців не тільки українці і українські бізнеси такі як АБ «Укргазбанк», Одеська компанії «DIGIS», ТОВ «СКВОД Україна» , Асоціація рітейлерів України, ТОВ «КРАЙТЕКС-СЕРВІС», ТОВ “АФІНА – ГРУП”, ТОВ «D-техніка», ТОВ «МНС ІНВЕСТМЕНТ», ТОВ «Гарантбуд», ресторан «Virgin Izakaya Bar» (м.Київ) та багато інших.

Громадські організації – ГО «Центр «Софія», ГО «Громада UA», ГО «Херсонська ліга соціальних працівників», БО «Об’єднання», Спілка журналістів «Альтернатива», ГО “ДОБРО ШТАБ ХЕРСОН”; Херсонський клуб волонтерів, ГО «Жіночі перспективи», БО «Мир майбутньому», БО «Все можливо», БО Київського Палацу дітей і юнацтва, ГО «Асоціація української миротворчої школи», Міжнародний благодійний фонд «Руки друзів», ІСАР «Єднання», БО «Національна мережа локальної філантропії», ГО «КАЙНД ЧЕЛЕНДЖ», та багато інших, Херсонська обласна військова адміністрація, з якою укладено Меморандум щодо координації дій…Всіх перерахувати неможливо, але всім ми безмежно вдячні за допомогу Херсонщині.

Особлива вдячність міжнародним донорам, які вагомо допомагали вирішувати нам проблеми – Fondation de France, ChildFund Deutschland e.V, MAECENATA Stiftung (Germany), GlobalGiving Foundation (USA), Global Fund for Community Foundations (GFCF), Mriya Report Inc (Canada-USA), Charles Stewart Mott Foundation, Програма сприяння громадській активності “Долучайся!” (USAID/ENGAGE), MINDVALLEY  (Малайзія), депутати, асистенти та секретаріат політичної групи в Європарламенті «RenewEurope».

У 2023 році нашому Фонду виповнилося 20 років. Зараз у нас свій фронт – благодійний! Попереду ще довгий шлях допомоги у відродженні Херсона. Вносимо свій вклад вже зараз в Перемогу.

Долучайтеся!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Незламності українському народу!!!

Наші останні новини