Відбувся дискусійний майданчик для експертного обговорення сучасного функціонування та перспектив Херсонської громади

Чер 29, 2024

Фонд громади міста Херсона “Захист” організував перший з чотирьох дискусійних майданчиків для експертного обговорення сучасного функціонування та перспектив Херсонської громади.

Ця ініціатива спрямована на залучення широкого кола фахівців для аналізу поточної ситуації в місті, визначення ключових проблем та шляхів їх вирішення. Обговорення включає питання соціально-економічного розвитку, інфраструктурних проектів, громадської безпеки та інших аспектів життєдіяльності громади.

Цей формат заходу дозволяє експертам, представникам влади та громадськості обмінюватися думками та пропозиціями, створюючи платформу для конструктивного діалогу та вироблення стратегічних рішень.

Захід  проводиться  БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Наші останні новини