Відбувся третій дискусійний майданчик присвячений створенню візії майбутнього Херсона

Сер 5, 2024

Фонд громади міста Херсон “Захист” організував дискусійний майданчик, присвячений створенню візії майбутнього Херсона. Під час цього заходу обговорювалися сучасні тренди та можливі сценарії розвитку міста. До обговорення долучилися провідні експерти, які, спираючись на власний досвід та враховуючи економічні й політичні процеси як в Україні, так і в Європі, спрямовували увагу на ключові точки розвитку Херсона.
Серед експертів, які брали участь у заході, були:
Євген Глібовицький, експерт з довготермінових стратегій, генеральний директор Інституту фронтиру. Він підкреслив важливість довгострокового планування та визначення стратегічних цілей для міста.
Сергій Данилов, заступник директора Центру близькосхідних досліджень. Його виступ був присвячений аналізу геополітичних факторів, які впливають на розвиток регіону.
Дмитро Шульга, директор програми “Європа і світ” фонду «Відродження». Він зосередив увагу на європейських практиках та можливостях їх застосування у Херсоні.
Тарас Качка, заступник Міністра економіки і торгівлі. Його виступ торкався економічних аспектів розвитку міста, зокрема інвестиційних перспектив та торговельних можливостей.
Завдяки активній участі громади та експертів, дискусійний майданчик став важливим кроком у визначенні вектору розвитку Херсона, спрямованого на досягнення сталого економічного зростання та підвищення якості життя мешканців.


Захід проведено БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» в рамках Програми
сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з
міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.
Зміст продукту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не
обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)
або уряду США.

Наші останні новини