Форум «Херсон – місто, де життя перемагає» став рушійною силою для створення Херсонської Асоціації Бізнесменів

Вер 24, 2024

Ми обіцяли інформувати громаду про результати проведеного Форуму «Херсон – місто, де життя перемагає».

16-17 вересня відбувся цей Форум, і вже 23 вересня бізнесмени Херсона об’єдналися, створивши Херсонську Асоціацію Бізнесменів. Вони усвідомлюють, що бізнес є рушійною силою змін у будь-якому суспільстві – від розвитку економіки та створення робочих місць до відновлення міської інфраструктури та соціальних послуг, що повернуть людей у Херсон. Форум став ключовим поштовхом для цього процесу.

Сьогодні зранку Спілка будівельників України, яка сприяє об’єднанню херсонського бізнесу та розширенню його можливостей, провела онлайн-зустріч, на якій 58 херсонських юристів, підприємців, фахівців та громадських діячів розпочали роботу над новою Стратегією розвитку міста, адже остання Стратегія була прийнята ще у 2008 році.

Для створення нової Стратегії будуть сформовані 15 груп експертів з різних сфер, які на основі аналітичних даних розроблять комплексні рішення, необхідні для суттєвих, а не поверхневих змін у місті.

Пріоритетними питаннями визначено БЕЗПЕКУ та СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ городян.

Також буде створена комунікаційна платформа, яка дозволить максимально інформувати херсонців, а також залучати їх до обговорень та внесення власних пропозицій.

Ця ініціатива не лише народилася серед самих херсонців, але й буде впроваджуватися ними.Тому закликаємо утриматися від поспішної критики – давайте дамо можливість ініціативі розвинутися, а вже після конкретних дій будемо разом обговорювати її результати.

Адже нічого для нас без нас!

Наші останні новини