Створюємо ендавмент разом з громадою.

Лют 10, 2010

Херсонський обласний благодійний фонд «Захист» за підтримки WINGS The Global Fund for Community Foundations протягом 2009 року здійснив переформатування своєї діяльності та перейшов на принципи роботи фондів розвитку громад. Відтепер ми позіціонуємося як фонд розвитку громади міста Херсон. Нами розроблено стратегічний план розвитку фонду до 2012 року, з яким можна ознайомитися на новому сайті фонду www.zahyst.ks.ua. Одним з основних напрямків нашої роботи є здійснення грантових програм.

У 2010 році Фондом оголошено перший конкурс міні-грантів для громадських організацій та ініціативних груп громади. Термін прийому проектних пропозицій – 15 лютого. Фінансуваня цього конкурсу здійснено членами Фонду з числа місцевого бізнесу, основну частку якого забезпечила херсонська філія ВАТ «Кредобанк».

Для подальшої успішної грантової діяльності, яка надасть ОГС підтримку у реалізації ініціатив з місцевих джерел фінансування, Фонд проводить работу по створенню ендавменту. Ендавмент – це недоторканий (стабілізаційний) капітал фонду, який створюється у фондах розвитку громад задля забезпечення їх функціонування шляхом відкриття депозитного рахунку, проценти від якого направляються на грантові програми.

Враховуючи поступове згортання міжнародної донорської підтримки громадських ініціатив в Україні, Фонд звертається до вас, активісти херсонської громади, тверезо та далекоглядно дивитися на майбутні загрози та взяти участь у створенні місцевих можливостей підтримки своєї діяльності.

Тому запрошуємо вас взяти участь у створенні ендавменту фонду розвитку громади міста Херсон, перерахувавши посильні внески як цільову добровільну  пожертву  на розрахунковий рахунок:

Отримувач -ХОБФ «Захист»

р/р 26003342980201

код 26347439

ХФ АБ „Брокбізнесбанк”

МФО  352372

в м.Херсоні

Отримувач -ХОБФ «Захист»

п/р 2600902202412

код 26347439

ХВ ЦФ ПАТ«Кредобанк»

МФО 325365

в м.Херсоні

призначення платежу – добровільна пожертва на створення ендавменту.

Голова правління             Лариса Польська

Наші останні новини