Завершено акцію “Допоможи врятувати дитину!”

Лют 3, 2015

Четвертий рік поспіль у Херсонскому художньому музеї ім.О.О.Шовкуненка у партнерстві з Фондом “Захист” проводилась благодійна акція “Допоможи врятувати дитину!” зі збору допомоги для онкохворих дітей – пацієнтів гематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Цього разу замість трьох місяців збір коштів тривав майже рік, тому що благодійники сконцентрувалися на допомозі армії. Втім всеж-таки вдалося зібрати більше тринадцяти тисяч гривень. Придбані медикаменти передані діткам гематологічного відділення. Дякуємо фарма-фірмі “Медпрепарати”, що вони кожного року виконують наші замовлення з благодійними знижками. Наприклад, препарат кальциумфолінат відпустили наразі майже вдвічі дешевше! Ми раді, що встигли передати вісім ампул холоксану (кожна з яких коштує майже тисячу гривень!!!) для Павла М. з с.Красний Чабан Каланчацького району, якому цей препарат потрібен був ТЕРМІНОВО!!!, а можливастей придбати його у матері не було (крім цього препарату потрібні були ще й інші на 15 тисяч грн). У дитини – рабдоміосаркома вушної раковини (((


Всі інші препарати зараз конче потрібні для дітей відділення. Бюджет надає в принципі непогано, але всеж-таки деяких ліків на всіх вистачає не завжди.

Дякуємо всім херсонцям, які вносили свої пожертви у благодійні скринькі Фонду, розміщені у залах музею. Особлива подяка молодіжному проекту “Недитячі забавки” (лідер Ольга Кольцова та студенти ХДУ), які проводили вуличні благодійні акції для збору допомоги цим дітям.

Наші останні новини