Робити добро так само природньо, як дихати

Лис 17, 2008

Два роки нашим дитячим будинком опікується  обласний благодійний фонд «Захист». Саме він розпочав в громаді рух по розвитку благодійництва, і найціннішим є те, що увагу спрямував на соціальні категорії дітей, особливо сиріт та позбавлених батьківського піклування. Такі дітки віком до трьох років виховуються у обласному будинку дитини, який херсонці за звичкою називають «Колокольчиком».

Голова фонду «Захист» Лариса Польська разом зі своєю командою та міським клубом філантропів  звернули увагу на наші проблеми, а саме – відсутність можливостей для прогулянок дітей,  і протягом двох років провели цілу низку заходів по залученню до вирішення питання місцевого бізнесу та городян. Це були і благодійний бал, і вуличні збори пожертв. Ми дуже вдячні всім херсонцям за милосердя, завдяки якому у будинку побудовано два павільйони-манежі для малечі.

Найтепліші слова хочеться адресувати благодійному фонду «Захист», який успішно завершивши цей проект,не заспокоївся, адже навколо павільйонів – пустир. Коли ставилися павільйони, «Захист» пообіцяв висадити у будинку дитини парк. До створення зеленої зони приєдналася обласна організація партії зелених України (голова В.В. Шелудько). І ось цими днями до нас завітали волонтери БФ «Захист» студенти національного технічного універсітету – Бабій Роман, Загоруйко Олександр, Паталяк Євген, Іздебський Василь, Голубев Ігор, аспирант ХНТУ Гринько Сергій та колишні студенти цього вузу Надточий Дмитро та Єрмаков Сергій разом з керівником партії зелених , які й розбили майбутній парк у будинку дитини. Дерева на благодійних засадах надав «Облзеленгосп» (керівник Москалець В.І),а доставивку їх організував генеральний директор «Херсонрембудтресту» І.В. Бергарт.

Не можна не радіти, що в нашому місті є багато добрих, щирих серцем, небайдужих людей, для яких робити добро так само природньо ,як дихати. Дякуємо всім, хто допомагає нашим діткам – наймолодшим з херсонців, яких доля лишила батьківського тепла, але подарувала тепло сердець зовсім сторонніх людей.

Світлана Іванова,

головний лікар обласного будинку дитини

Газета «Херсонський вісник» №45(954) від 06.11.08
Газета «Булава» №45(744) від 06.11.08

Наші останні новини