«Голос міста»

Тра 19, 2010

16 травня волонтери та учасники проекту «Голос міста», що реалізується Молодіжним центром регіонального розвитку за підтримки благодійного фонду «Захист» та ХФ Кредобанк провели акцію.

Акцію було проведено у центрі парку ім. Леніна з метою зібрання коштів херсонців для відновлення роботи «Херсонських курантів». Активну участь у акції прийняли як громадські організації (молодіжна організація «Альтернатива») так і пересічні громадяни. Десятки жителів міста змогли долучитися до даного проекту. Діти малювали, знайомилися, а їх батьки паралельно займалися благодійністю -) Молодь прикрашала малюнками себе та бавилася з повітряними кульками. Публічна акція стала елементом великого проекту направленого на активізацію участі громадян у збереженні вагомих та символічних будівель міста. У рамках проекту заплановано відновлення роботи динаміків башти Художнього музею.

Дана подія була присвячена святкуванню у Херсонській області Днів Європи. Бо на наше тверде переконання саме такі символічні будівлі, як ратуші з годинниками та бойом створюють неповторну атмосферу справжнього європейського міста.

Сподіваємося, що з вашою допомогою Херсон поверне собі власну пісню та продемонструє, що наше рідне місто є європейським.

Благодійні пожертви можна зробити на спеціально відкритий для накопичення коштів рахунок ХОБФ «Захист»: п/р 2600202014298 , код  26347439 в ХФ ВАТ «Кредобанк», МФО  352413 з позначкою «на «голос міста», або вкинути пожертву у скриньки, які є у всіх відділеннях «Кредобанка» та у художньому музеї ім. Шовкуненка.
Городяни, зробіть свій внесок у відновлення «голоса міста»!

Наші останні новини