ПОНОВЛЕНО ГОЛОС МІСТА

Тра 31, 2010

Фонд громади Херсона «Захист» та Херсонська обласна молодіжна громадська організація «Молодіжний центр регіонального розвитку»(голова Максим Єлігулашвілі), об’єднавши зусилля, підняли громадськість Херсона на вирішення проблеми, яка існувала в місті майже два роки –  з листопада 2008 року: замовчав годинник на міській ратуші, що на художньому музеї на вул. Леніна.

Небагато є міст в Україні,які мають «голос міста», тому херсонцям, можна сказати, пощастило. Але… Якщо б замовкли, наприклад, куранти, або Біг-Бен у Лондоні? Ні, це навіть припустити неможливо!

Патріоти Херсона теж не могли цього стерпіти. Багато пересічних херсонців зробили свої внески у скриньки під час вуличних акцій, які провела громадська організація «Молодіжний центр регіонального розвитку».
За результатами за зібрані благодійні пожертви Фонд громади Херсона «Захист» придбав новий музичний механізм у київського годинникового заводу.

Тож запрошуємо херсонців на урочистий запуск музичного бою годинника на башті обласного  художнього музею ім.О.О.Шовкуненка 31 травня 2010 року об 11.30.

Ми — європейське місто й знов матимо свій музичний символ — голос свого міста!

Лариса Польська

Наші останні новини