Невідомий меценат обдарував херсонських спортсменів на 400 тисяч!

Лис 9, 2011

Так уже повелося, що спонсорську допомогу в Україну надають переважно політики заради рекламної “розкрутки” себе, коханих.

Однак днями в Херсоні сталося щось неймовірне: в обстановці особливої ​​анонімності Вищому училищу фізичної культури піднесли дар на суму 400 тисяч гривень! Справа була так: у двір ВУФКУ в’їхали кілька машин, доверху забитих металопластиковими вікнами. Працівники херсонської фірми, що спеціалізується на торгівлі ними, пояснили директору училища Леоніду Барбіну, що їм уже замовлене й оплачене встановлення сотні таких вікон, причому навідріз відмовилися повідомити, хто був цей замовник.

Директор ВУФКУ досі дивується: він не звик залишатися невдячним, а тут і дякувати-то нікому – на зв’язок із “кузнею чемпіонів” досі так ніхто й не вийшов. Менше з тим, Леонід Барбін через ХерсонPRO просить передати анонімному благодійнику величезне спасибі від усіх трьохсот юних спортсменів. Адже вікна в училищному гуртожитку за чверть століття експлуатації згнили, і в холоди з них так дуло, що ніяке утеплення не допомагало. А тут невідомий спонсор взяв і оплатив заміну всіх вікон у “гуртязі” – низький йому уклін!

Наші останні новини