Допомога багатодітним сім’ям

Січ 12, 2012

Благодійний фонд «Захист» знаходить все більше і більше друзів дітей з числа не тільки представників бізнесу області, але й за її межами. Всі вони дійсно небайдужі та соціально відповідальні люди. Цього разу це приватне підприємство «Электромир» з Донецька, керівник якого – Микола Іванович Брижак напередодні новорічних свят виявив бажання здійснити адресну допомогу сім’ям з дітьми, на які ще ніхто не звертав увагу, та з цією метою виділив благодійну пожертву у розмірі чотири тисячі гривень.

БФ «Захист» віднайшов такі родини (призвища сімей із етичних міркувань не називаємо), вивчив їхні потреби, насамперед – бажання дітей, і п’ятнадцятеро дітей різного віку отримали подарунки, на які не сподівалися, але про які мріяли. 

Наприклад, в одній родині з с.Антонівка підростає четверо дітей. Батьки працюють, втім отримують лише дві тисячі гривень. Відстань від дому до місць роботи батьків – значна, протягом дня додому не навідаєшся, тому про мобільний зв’язок мріяли, але не сподівалися. Завдяки ПП «Электромир» сьогодні сім’я отримала два мобільних телефони.

Інша родина з с.Кіндійка виховує трьох діточок, молодшому з яких усього 3 рочки. Батько не може знайти роботу, а мама, санітарка в онкологічній лікарні, заробляє небагато. Тож тут стояла проблема навіть в іграшках та новому взутті, і саме ця допомога була для них бажаною.

У третій родини з Херсона росте четверо – від 4 місяців до 16 років. Працює лише батько, отримуючи півтори тисячі гривень. Не дивлячись на скруту, у родині намагаються надати кожній дитині можливість розвиватися та бути здоровими, тож не дивно, що їхнє спільне бажання було – мати спортивний куточок, який для них і придбали.

Звісно, крім бажаних подарунків діти отримали від своїх несподіваних благодійників ще й солодощі.

Ще довго дітлахи будуть згадувати це чарівне свято – день святого Миколая, у який здійснилися їхні бажання, а батьки з вдячністю – ПП «Электромир», яке надало дійсно відчутну допомогу саме тими речами, які неможливо було придбати для діточок через скруту.

Благодійний фонд «Захист» щиро дякує керівникові приватного підприємства «Электромир» Миколі Івановичу Брижаку за небайдужість та доброту і волонтеру Фонду Ірині Євстаф’євій за допомогу у здійсненні цієї благочинної акції

Наші останні новини