Конкурс місцевих ініціатив «ДОБРОЧИН» – 2016

Бер 28, 2016

Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» оголошує третій конкурс міні-грантів «Доброчин» для організацій громадянського суспільства та ініціативних груп громадян. Конкурс підтримує проекти, які спрямовані на впровадження суспільно-корисних ініціатив для херсонської громади.

Пріоритетними напрямками діяльності в рамках Конкурсу у 2016 році є:

  • Підтримка ініціатив у сфері благоустрою міста.

Діяльність у даному напрямку може включати в себе наступне: реалізація заходів щодо формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища та створення умов, які сприяють чистоті й красі міста (ремонт, упорядкування дитячих і спортивних майданчиків, благоустрій парків, скверів, ремонт пам’ятників, ліквідація стихійних звалищ і т.п.), а також іншу діяльність, не обмежуючись даним переліком.

  • Підтримка громадських ініціатив в соціальній сфері.

Діяльність у даному напрямку може включати в себе наступне: роботу з незахищеними верствами населення (люди похилого віку, люди з інвалідністю, діти-сироти, діти з неблагополучних сімей та інші).
У даному напрямку можуть бути здійснені такі заходи: організація акцій, спрямованих на привернення уваги жителів територіальної громади/влади до проблем незахищених верств населення; організація акцій, спрямованих покращання їх становища, інших громадських ініціатив в соціальній сфері,  не обмежуючись цим переліком.

  • Підтримка громадських ініціатив у сфері пропаганди здорового способу життя та популяризації занять спортом.

Діяльнісь у цьому напрямку може включати в себе наступне: проведення просвітницьких акцій серед підлітків, спрямованих на роз’яснення проблем наркоманії, шкоди паління та пропаганду здорового способу життя;інших громадських ініціатив у цій сфері, не обжемених цим переліком.

  • Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив.

Діяльність у цьому напрямку може включати в себе наступне: створення умов для самовираження дітей та молоді (арт-проекти, арт-клуби і т.п.), а так само іншу діяльність, не обмежуючись цим переліком.

Проекти можуть бути надані по одному з перерахованих напрямків, однак цей перелік не обмежує сфер можливих ініціатив.

Можливі терміни реалізації проектів: квітень-червень  2016 року.

Максимальний розмір гранту для ініціативної групи та громадської організації – 3000 гривень.

Старт Конкурсу 28 березня 2016 року.

Кінцевий термін подачі заявок 14 квітня 2016 року включно.

Заявку з додатками для участі у конкурсі потрібно надати ТІЛЬКИ в ЕЛЕКТРОННОМУ вигляді на електронну адресу XOBF@ukr.net В темі листа зазначити «Проектна пропозиція на участь у грантовому конкурсі».

До конкурсу допускаються тільки пропозиції, які надійшли до терміну вказаному в оголошені. 

Оголошення результатів Конкурсу – 19 квітня 2016 року на веб-сайті Фонду громади Херсона “Захист” http://zahyst.ks.ua

Положення про конкурс  та форма заявки .

>>>Аплікаційна форма заявки<<<
>>>Положення про конкурс<<<

Представники організацій та ініціативних груп, які зацікавлені у подачі проектних пропозицій, можуть звертатися до менеджера конкурсу Дар’ї Нудьгі (тел.: 26-36-01, моб.: 095-40-48-289) за додатковою інформацією або запитаннями з метою уточнення умов конкурсу, процедури подачі проектних пропозицій.

Наші останні новини