Радість чути подарували херсонці хлопцям!

Тра 31, 2018

Другий рік поспіль Фонд громади Херсона «Захист» до Дня захисту дітей проводить не концерти та розважальні заходи, а організовує благодійні акції, результатом яких є реальна допомога соціально незахищеним діткам.


Минулого року сім учнів інтернату для дітей з вадами слуху отримали від херсонських доброчинців комплекти слухових апаратів (на обидва вушка) виробництва SIEMENS. І це були дітки-сироти, які на повному забезпеченні держави, діти з родин-переселенців із зони АТО, дівчата та хлопці з неповних родин, одну дитину з яких, наприклад, виховує бабуся-пенсіонерка. Сім комплектів слухових апаратів на цих діток вартували 183640 грн., які Фонд зумів у минулому році зібрати за 10 днів. Як це було – див за посиланням http://zahyst.ks.ua/…/xersonci-podaruvali-radist-dityam-ch…/

Залишилося двійко хлопців з дуже бідних родин – десятирічні Денис та Данило, у яких шансів почути цей світ не було взагалі, адже вартість комплекту на одну дитину сьогодні складає більш як 27 тисяч грн. Тож ми не могли залишити їх без допомоги й у серпні 2017 року оголосили міську благодійну акцію задля збору пожертв для цих хлопчиків. Акцію завершено напередодні Дня захисту дітей. До допомоги долучилося чимало херсонців, надаючи її й – у наші благодійні скриньки у супермаркетах ФРЕШ, й перераховуючи онлайн, й привозячи кошти прямо у Фонд. Самі члени Фонду пожертвували близько 10 тисяч грн. Останню суму у 3 тисячі, якої не вистачало для придбання апаратів, надало підприємство ТМ «АНСЕРГЛОБ», керівник якого пані Ольга Загребельна – одна з дійсно соціально відповідальних бізнесменів міста.
Особлива вдячність за участь у акції пану Ігорю Гарагулі – керівнику херсонського підприємства «SIEMENS – Херсон», яке надало знижку на слухові апарати у 10% від вартості й подарувало комплектуючі – вкладиші. Сума допомоги від SIEMENS склала цього разу 7476,00 грн!

Тож сьогодні – на останньому дзвонику член правління Фонду “Захист” Татьяна Марусенко (Tatyana Marusenko) вручила комплект слухових апаратів Антонову Денису, а вручення Афоникову Данилу відбудеться трохи пізніше, коли він повернеться з табору «Молода гвардія», де відпочиває як кращий спортсмен закладу.
Дякуємо усім небайдужим, хто долучився до цієї доброї справи! Діти отримали НОВУ ЯКІСТЬ ЖИТТЯ, чуючи цей світ!!!

Наші останні новини