Завершилася благодійна акція “Крапля крові рятує життя”.

Жов 8, 2018

Завершилася благодійна акція “Крапля крові рятує життя”, яку сьогодні, у всій вихідний, об’єднавши зусилля, провели дві медичних установи – праватна Медицинский Центр Taurt-Medical державна – Херсонський обласний центр служби крові.

Лікарі вищої категорії Taurt-Medical вели особистий прийом пациєнтів, гонорар за який передали у Фонд громади Херсона “Захист” як благодійну допомогу на придбання нового сучасного донорського крісла у обласний Центр служби крові. А виїзна бригада Центру служби крові прямо у Taurt-Medical здійснювала забір крові, обслуговуючи тих херсонців, хто відгукнувся на наше запрошення та став донором крові!

Результат чудовий! – 10200 грн. від колективу лікарів Медичного центру Taurt-Medical, й 13 херсонців сьогодні стали донорами крові!

Дякуємо у першу чергу усім медикам, які у свій вихідний працювали на благодійних засадах, керівникам Медичного центру Taurt-Medica Алексей Герман Александра Загребельная , обласного Центру служби крові Анна Лагутина за ініціативу проведення спільної доброчинної акції та її організацію на вищому рівні! Щиро вдячні усім херсонцям, хто відгукнувся й став донором крові й сьогоднішнім пациєнтом лікарів!

Наступний захід у проекті “Крапля крові рятує життя” -благодійна вечірка “Танго з Олександром Гоноболіним”, яка відбудеться у неділю 21 жовтня у ШАДЕ/ Подробиці тут- https://www.facebook.com/events/452112608529828/

Наші останні новини