Експерти Фонду провели сесію з розробки концепції комунікаційної стратегії мін’юсту

Сер 21, 2019


У рамках проекту «Сприяння реформі державної служби шляхом посилення взаємодії державних органів виконавчої влади з громадськістю», який впроваджується ПРООН у партнерстві з Національним агентством України з питань державної служби

Команда Фонду громади м.Херсон “Захист” спільно з Міністерством юстиції України провела стратегічну сесію з розробки концепції комунікаційної стратегії Міністерства юстиції України.

12 – 13 серпня 2019 року в м.Київ  відбулась сесія з розробки концепції комунікаційної стратегії Міністерства юстиції України за участю керівництва управління інформаційної політики та спеціалістів Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції України та Громадської ради при міністерстві. Екпертом – фасилітатором виступив Андрій Сек.

Шляхом мозкового штурму та роботи в групах протягом сесії було напрацьовано основні положення концепції Комунікаційної стратегії міністерства.

Розроблено меседж-бокс, як додатковий інструмент комунікаційної діяльності.

Додатковий наголос при розробці концепції комунікаційної стратегії було зроблено на антикризові комунікації, як складову комунікаційної діяльності Міністерства.

 

У рамках проекту «Сприяння реформі державної служби шляхом посилення взаємодії державних органів виконавчої влади з громадськістю», який впроваджується ПРООН у партнерстві з Національним агентством України з питань державної служби.

Наші останні новини