У МІН’ЮСТІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КОНЦЕПЦІю КОМУНІКАЦІЙНОЇ СТРАТЕГІЇ

Сер 22, 2019

У рамках проекту «Сприяння реформі державної служби шляхом посилення взаємодії державних органів виконавчої влади з громадськістю», який впроваджується ПРООН у партнерстві з Національним агентством України з питань державної служби

22 серня 2019 року експерти Фонду громади міста Херсон “Захист” презентували концепцію комунікаційної стратегії Міністерства юстиції України.

Презентація відбулась за участі в. о. Державного секретаря, керівника Секретаріату Державного секретаря Олени Мацків.

Концепція комунікаційної стратегії була розроблена, враховуючи та відповідно до Стратегічного плану діяльності Міністерства юстиції на 2019-2022 роки. Її головне завдання – розвивати комунікаційний потенціал Мін’юсту та його структурних підрозділів в розрізі забезпечення реалізації державної правової політики.

«Ця Концепція – це наші орієнтири для покращення комунікації з громадськістю, розширення наших послуг та задоволення інформаційних потреб громадян. Ми максимально відкриті й публічні та готові швидко реагувати на суспільні запити. Наш головний меседж незмінний – юстиція відкрита для людей!», – наголосила Олена Мацків.

Концепцію буде включено до плану роботи Міністерства юстиції України та оприлюднено на сайті.

Концепція розроблена у рамках проекту «Сприяння реформі державної служби шляхом посилення взаємодії державних органів виконавчої влади з громадськістю», який впроваджується ПРООН у партнерстві з Національним агентством України з питань державної служби.

Наші останні новини