В Херсоні з дотриманням норм карантину провели онлайн тренінг «Трансформація конфліктів»

Кві 30, 2020

28 та 29 квітня 2020 року відбувся онлайн тренінг : «Трансформація конфліктів» в рамках проєкту «Побудова миру в Україні: розвиток у дітей та молоді здібностей до ненасильницького вирішення конфліктів».

Мета проєкту: сприяння у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Карантин в Україні вніс свої корективи в нашу роботу, тож ми переорієнтувались на проведення онлайн тренінгу. Більше 40 учасників долучились до онлайн тренінгу та активно працювали протягом двох його сесій. Тренінг відбудеться на платформі Zoom.

Тренером під час онлайн тренінгу виступив Максим Єлігулашвілі — фасилітатор діалогів та тренер, який спеціалізується на питаннях роботи з розділеними спільнотами та ціннісними конфліктами, протидією дискримінації.

Під час тренінгу учасники ознайомились з низкою кейсів серед яких: Конфлікт. Суть та визначення,  аналіз підходів ; Робота з упередженнями та стереотипами в конфлікті; Комунікативні навички в діалозі. Емпатія. Навички активного слухання на ненасильницького спілкування; Основи співробітницького підходу, як основи соціальної згуртованості та цілісності.

Онлайн тренінг проведено у рамках проєкту «Побудова миру в Україні: розвиток у дітей та молоді здібностей до ненасильницького вирішення конфліктів», який реалізує Фонд громади міста Херсон «Захист»  у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) та Всеукраїнською громадською організацією «Поруч» за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин IFA, що фінансується міністерством закордонних справ Німеччини (АА) у рамках програми фінансування zivik.

Наші останні новини