У херсонській гімназії №6 відбувся тренінг у рамках проєкту “Школа миру”

Вер 22, 2020

Тренінг – це можливість навчитися новому, дізнатись більше про однолітків, товаришів по навчанню і навіть про самого себе!
У Міжнародний день миру 21 вересня у гімназії №6, в рамках проекту «Побудова миру в Україні: розвиток у дітей та молоді здібностей до ненасильницького вирішення конфліктів» відбувся тренінг «Соціальне згуртування у школі».
 
Такий «дорослий» практикум гімназисти проходили вперше. Своїми враженнями та набутими знаннями мають поділитися вже найближчим часом з однокласниками.
 
Символічно що в День Миру у Школі Миру тренінг проводила Дарія Кондратьєва з міста Мирноград донецької області. Під час навчання представники старшої школи гімназії розбирались, що таке соціальна згуртованість, як вирішувати соціальні проблеми разом.
Працюючи у групах вчилися партнерським відносинам, взаємної поваги і довіри, а ще спільно шукати шляхи вирішення різних проблем від особистих до загальнолюдських наприклад, екологічних. Тренінг проходив у класі Школи Миру спеціально обладнаному для комфортного перебування тут учнів.
 
Відбувся тренінг завдяки Фонд громади міста Херсон “Захист” у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та Всеукраїнською громадською організацією Поруч за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин Institut für Auslandsbeziehungen (ifa), що фінансується міністерством закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt у рамках програми фінансування zivik
 
.

Наші останні новини