Благодійна Херсонщина-2020!

Січ 5, 2021

У Херсонській області традиційно стартував регіональний етап Національного конкурсу “Благодійна Україна” – “Благодійна Херсонщина-2020”.
 
Незмінним та надійним партнером Асоціації благодійників України в проведенні та організації конкурсу на Херсонщині є Фонд громади міста Херсон “Захист”.
 
Спільно з регіональним партнером, закликаємо благодійників, волонтерів, громадські організації, колективи різних сфер та форм діяльності Херсонської області подавати заявки на регіональний конкурс “Благодійна Херсонщина-2020”.
 
Заповнену заявку в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020»: konkurs.blago@gmail.com до 1 березня 2021 року.
 
Переможців конкурсу Національна експертна рада визначить навесні 2021 року. Заявки, що надійдуть від Херсонської області на конкурс, окрім загальнонаціонального значення, будуть окремо оцінюватися по області, переможці в регіоні – будуть нагороджені у м. Херсон.
 
Саму заявку, положення про конкурс та конкурсні номінації, знайдете за лінком: https://blagoukraine.org/news/491-blagokherson_20.html
Благодійники Херсонщини, чекаємо на ваші заявки!
 

Наші останні новини