Тренінг для учнів в Каховській “Школі Миру”

Вер 21, 2021

 

Для учнів Каховської «Школи миру» розпочався дводенний тренінг «Соціальне згуртування» саме в День Миру. Це свято було засновано в 1981 році на 36-й сесії Генеральної Асамблеї ООН як день відмови від насильства і припинення вогню на всій планеті та відзначається щорічно 21 вересня.

 Символічно, що саме в такий день тренерка Катерина Білоконь допоможе підсилити спроможність юним миротворцям, надавши їм знання та навички для підтримки і розбудови соціальної згуртованості.

Також цього відбулася онлайн-зустріч представників Шкіл Миру Херсонської області, під час якої учасники поділилися досягненнями та враженнями від участі в проєкті.

Проєкт “Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню” реалізується Благодійною організацією Фонд громади міста Херсон «Захист» та Всеукраїнською громадською організацією “Поруч” у партнерстві з ChildFund Deutschland, за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин ifa, що фінансується Міністерством Закордонних Справ Німеччини у рамках програми фінансування zivik.“

Наші останні новини