Тендер на закупівлю послуг з розробки рекламних веб-банерів для просування Е-Платформи

Тра 23, 2023

Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» оголошує тендер з метою відбору постачальника послуг з розробки рекламних веб- банерів з просування Е-платформи «Почути громаду Херсона».

Термін надання послуги: червень 2023 року.
Обсяг і формат надання послуг: усього має бути створено 10 динамічних (анімованих) рекламних веб-банерів, присвячених Е-платформі «Почути громаду Херсона», придатних для подальшого їх розміщення на місцевих і всеукраїнських сайтах та у соціальних Інтернет-мережах (Facebook, Instagram, Telegram, Twitter).
До участі у тендері запрошуються фізичні особи-підприємці 3-ї групи з  відповідними кодами за КВЕД і професійним досвідом надання запитуваних дизайнерських послуг.
Умови оплати послуг
Безготівковий розрахунок. Оплата згідно з умовами договору.
Тендерні пропозиції претендентів мають містити:
— цінову пропозицію (форма додається) із зазначенням вартості розробки одного рекламного веб-банера та загальної вартості запропонованих послуг у доларах США (оплата послуг здійснюватиметься у національній валюті України відповідно до курсу на момент здійснення платежів),
— резюме;
— посилання на зразки попередніх робіт/портфоліо;
— реєстраційні документи фізичної особи-підприємця.
Кінцевий термін і спосіб подання тендерних пропозицій: 
тендерні пропозиції повинні надійти на електронну пошту zahyst.ks@gmail.com з темою листа «Тендер — веб-банери» до 10 червня 2023 року.
Замовник не здійснюватиме листування з учасниками тендеру. Подальша комунікація відбуватиметься лише з переможцем тендерного відбору.

Наші останні новини